Onderhoud op servers in nacht van 11 op 12 december

We zullen in de nacht van 11 op 12 december op een aantal servers onderhoudswerkzaamheden verrichten. Per server wordt er een downtime verwacht van ongeveer 30 minuten. In dit onderhoud zullen we een upgrade doen van de CPU's en kernel versies om zo te verzekeren dat deze werken op de meest recent beschikbare technologie en hardware.Met ... Lees verder »

8th Dec 2017
Veiligheidsprobleem in Joomla, upgrade naar versie 3.8.2

Er zijn opnieuw drie veiligheidslekken ontdekt in Joomla versie's 1.5.0 tot 3.8.1. Het is daarom noodzakelijk zo snel als mogelijk te upgraden naar versie 3.8.2. Naast deze drie kwetsbaarheden werden ook 90 bugs gerepareerd. Let op: Maak altijd eerst een volledige back-up van de website voordat je de update uitvoert.

Mvg,
SitePlan Support

8th Nov 2017
WannaCrypt ransomware aanval

U heeft wellicht op het nieuws al gehoord over de WannaCrypt ransomware cyberaanval die wereldwijd miljoenen systemen geïnfecteerd heeft en tal van organisaties en bedrijven getroffen heeft. De aanval zorgt ervoor dat files op Windows systemen versleuteld worden en pas vrijgegeven worden na betaling. Deze aanval kan plaatsvinden door een ... Lees verder »

16th May 2017
Wordpress gebruikers: upgrade zo snel mogelijk naar versie 4.7.3

Wordpress 4.7.3 is recent beschikbaar, dit is een veiligheids release voor ALLE vorige versies.We raden iedereen aan om als je gebruik maakt van Wordpress deze zo snel als mogelijk te upgraden.Alle oudere versies (ook de recente 4.7.2 upgrade) bevatten 6 ernstige veiligheidslekken.Upgraden kan heel eenvoudig via je WP admin dashboard. Denk er ook ... Lees verder »

12th Mar 2017
Wordpress gebruikers van versie 4.7.0 en 4.7.1, upgrade zo snel mogelijk

Veiligheidsprobleem met Wordpress 4.7.0 en 4.7.1, upgrade onmiddelijk! Er is recent een nieuw veiligheidslek ontdekt gestart vanaf versie 4.7.0 en 4.7.1. Dit lek werd gedicht met het uitbrengen van versie 4.7.2. Upgrade uw bestaande Wordpress versie dus onmiddelijk. De bug maakt het mogelijk dat externen elke post op uw site kunnen aanpassen. Deel ... Lees verder »

1st Feb 2017
Upgrade zo snel als mogelijk je Wordpress naar versie 4.6.1

WordPress versie 4.6.1 is net uitgebracht als veiligheids release ter vervanging van alle voorgaande versies en WordPress zelf adviseert dringend om oudere versies meteen te updaten. Er zijn namelijk een aantal veiligheidsissues* aangetroffen in WordPress 4.6 en alle voorgaande versies. Om problemen te vermijden update je best je CMS ... Lees verder »

7th Sep 2016
Prijsaanpassing vanaf 01/11/2016

SitePlan heeft sinds de start steeds het principe gehanteerd goedkope domeinnamen en betrouwbare hosting aan te bieden aan een eerlijke prijs. We hebben de stijgende kosten door inflatie, nadelige wisselkoersen en stijgende registry tarieven steeds voor onze rekening genomen, op 1 prijsstijging van .com/.org/.net domeinnamen na.  We investeren ... Lees verder »

1st Sep 2016