Solden aanbiedingen tot en met 31 januari 2020

Profiteer nog tot einde januari 2020 van onze drie geweldige SOLDEN aanbiedingen!* (1) Registreer of verhuis je .BE domeinnaam voor € 5.99 (4.95 exl btw).(2) Registreer een .NL .EU .COM voor 2 jaar en ontvang het 3e jaar GRATIS. Geen promocode nodig voor bovenstaande aanbiedingen. (3) 50% korting op alle shared webhosting. Gebruik de ... Lees verder »

19th Jan 2020
Eindejaarskortingen 2019

Vanaf NU tot en met donderdag 2 januari 2020:
30 % korting op hosting en domeinnamen! *

Gebruik de code 'happy2020' bij het bestellen.

* enkel geldig op nieuwe bestellingen, niet geldig op VPS hosting

6th Dec 2019
Nieuw bij Siteplan

Sinds kort zijn er een aantal zaken nieuw of gewijzigd bij Siteplan in het voordeel van onze klanten. We zetten alles op een rijtje: In alle pakketten zit de domeinnaam voortaan inbegrepen in de prijs (al onze prijzen zijn BTW inbegrepen behalve indien dit uitdrukkelijk anders wordt vermeld). Het nieuwe BUDGET hosting pakket met 5 GB webruimte ... Lees verder »

2nd Nov 2018
We werken aan een nieuwe website ...

Siteplan werkt momenteel aan een nieuwe website. Klanten worden voorlopig doorverwezen naar een tijdelijke website. Uiteraard blijft onze dienstverlening en support hetzelfde.

Zijn er vragen, kan u iets niet vinden of is er iets niet duidelijk ... aarzel niet ons te contacteren en we helpen u zo snel mogelijk verder.

2nd Nov 2018
We werkten onze Privacy policy, Disclaimer en Algemene voorwaarden bij

Als voorbereiding op de de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR genoemd) van de EU werkten we onze Privacy policy, Disclaimer en Algemene voorwaarden bij. Deze nieuwe regels worden met onmiddelijke ingang van kracht, we raden al onze klanten en bezoekers dan ook aan onze algemene voorwaarden opnieuw door te nemen.Onze ... Lees verder »

18th May 2018
Upgrades van onze hosting en prijsaanpassingen

Het motto van SitePlan sinds zijn start in 2009 was en is nog steeds steeds het aanbieden van betrouwbare hosting en domeinnaam registraties aan een eerlijke, betaalbare  prijs. Vanaf 1 mei 2018 passen we dan ook de specificatie's van hostingpakketten aan en lanceren we ook enkele nieuwe pakketten. We verdubbelen tot verdriedubbelen de webruimte ... Lees verder »

1st May 2018
Onderhoud op servers in nacht van 11 op 12 december

We zullen in de nacht van 11 op 12 december op een aantal servers onderhoudswerkzaamheden verrichten. Per server wordt er een downtime verwacht van ongeveer 30 minuten. In dit onderhoud zullen we een upgrade doen van de CPU's en kernel versies om zo te verzekeren dat deze werken op de meest recent beschikbare technologie en hardware.Met ... Lees verder »

8th Dec 2017
Veiligheidsprobleem in Joomla, upgrade naar versie 3.8.2

Er zijn opnieuw drie veiligheidslekken ontdekt in Joomla versie's 1.5.0 tot 3.8.1. Het is daarom noodzakelijk zo snel als mogelijk te upgraden naar versie 3.8.2. Naast deze drie kwetsbaarheden werden ook 90 bugs gerepareerd. Let op: Maak altijd eerst een volledige back-up van de website voordat je de update uitvoert.

Mvg,
SitePlan Support

8th Nov 2017
WannaCrypt ransomware aanval

U heeft wellicht op het nieuws al gehoord over de WannaCrypt ransomware cyberaanval die wereldwijd miljoenen systemen geïnfecteerd heeft en tal van organisaties en bedrijven getroffen heeft. De aanval zorgt ervoor dat files op Windows systemen versleuteld worden en pas vrijgegeven worden na betaling. Deze aanval kan plaatsvinden door een ... Lees verder »

16th May 2017
Wordpress gebruikers: upgrade zo snel mogelijk naar versie 4.7.3

Wordpress 4.7.3 is recent beschikbaar, dit is een veiligheids release voor ALLE vorige versies.We raden iedereen aan om als je gebruik maakt van Wordpress deze zo snel als mogelijk te upgraden.Alle oudere versies (ook de recente 4.7.2 upgrade) bevatten 6 ernstige veiligheidslekken.Upgraden kan heel eenvoudig via je WP admin dashboard. Denk er ook ... Lees verder »

12th Mar 2017