Het motto van SitePlan sinds zijn start in 2009 was en is nog steeds steeds het aanbieden van betrouwbare hosting en domeinnaam registraties aan een eerlijke, betaalbare  prijs.

Vanaf 1 mei 2018 passen we dan ook de specificatie's van hostingpakketten aan en lanceren we ook enkele nieuwe pakketten. We verdubbelen tot verdriedubbelen de webruimte en bij enkele pakketten worden webruimte en dataverkeer ongelimiteerd.  Voortaan is er ook in elk pakket een domeinnaam inbegrepen. En de prijs, die blijft hetzelfde of wordt zelfs lager! Je wordt automatisch omgeschakeld naar het pakket dat het best voor jou van toepassing is.

Voor domeinnaam registraties zijn er enkele prijsaanpassingen, bij sommige extensies verlaagd de prijs terwijl deze voor andere extensites licht stijgt en dit afhankelijk van de wisselkoersen en huidige registry tarieven. Je zal die op de eerstvolgende vervaldag van je factuur zien. We zijn er echter van overtuigd dat onze prijzen na deze aanpassing nog steeds tot de beste van de markt behoren.Tuesday, May 1, 2018« Terug