Is cloaking mogelijk bij domeinnaam forwarding?

Cloaking of het niet zichtbaar maken maken van de URL naar waar het domein doorgestuurd wordt is mogelijk maar kan niet ingesteld worden via het cPanel controlepaneel. Om cloaking in te stellen volgt u volgende stappen:

1. Kopieer onderstaande code naar een tekst editor zoals Kladblok
  2. Pas de gegevens in HOOFDLETTERS aan naar gegevens die voor u van toepassing zijn
  3. Sla het tekstbestand vervolgens op als index.html
  4. In uw cPanel account kan u via Filemanager onder Bestanden nu uw opgeslagen bestand uploaden, plaats het in de map www
  5. Indien u reeds een omleiding heeft ingesteld voor uw domein moet u dit eerst verwijderen om de cloaking te laten werken
<html>
<head>
<base href="http://www.UW-DOMEINNAAM.BE" />
<meta name="description" content="KORTE BESCHRIJVING VAN UW SITE">
<title>TITEL VAN UW WEBSITE</title>
<!-- PAS ENKEL DE IN HOOFDLETTER GEDRUKTE GEGEVENS AAN -->
<!-- cloaking script, copyright www.SitePlan.be, do not remove this copyright -->
</head>
<frameset ROWS="100%, *" frameborder="no" framespacing=0 border=0>
<frame SRC="http://FORWARDING-URL-VAN-UW-WEBSITE.BE" NAME="mainwindow" frameborder="no" framespacing="0" marginheight="0"
marginwidth="0"></frame>
</frameset>
<noframes>
<center>
<h2>
Uw browser ondersteund geen frames. We raden u aan uw browser te upgraden.
</h2>
<br><br>
Klik <a href="http://FORWARDING-URL-VAN-UW-WEBSITE.BE">hier</a> om naar de site te gaan.</center>
</noframes>
</html>

U kan ook steeds aan ons vragen om de cloaking voor u in te stellen, dit is gratis. Open een ticket door een e-mail te sturen naar support@siteplan.be met de volgende gegevens: uw domeinnaam, de url naar waar het domein moet doorgestuurd worden, de titel en een korte beschrijving van de website.